Brands

Leder du efter briller i Odense?

Kom og besøg os, hvis du vil inspireres af den nyeste brillemode. Vi har nøje udlagt vores briller og solbriller på baggrund af høj kvalitet og gennemførte designs.

Du skal være tilfreds med dine nye briller. Derfor står vi altid klar med professionel vejledning, så du får drømmebrillen med hjem. Du kan selvfølgelig låne brillestel med hjem og prøve dem af, før du træffer en beslutning.

Hvis du leder efter lækre briller i Odense, så er Brillebaren noget for dig

Tom Ford logo
Tom Ford Brille_ Briller i Odense Tom Ford Brille
Tom Ford er en Amerikansk Fashion Designer og filmskaber. Han lancerede sit luksusbrand i 2006, efter han tidligere havde været kreativ direktør hos Gucci og Yves Saint Laurent.
Entourage of 7 logo
Entourage of 7 - Briller med karakter
Entourage of 7 laver luksusbriller med inspiration fra Los Angelos – en multikulturel smeltedigel i konstant forandring. Med denne by som inspirationskilde tvinger designerene sig til altid at holde øjne og sind åbne for nye og modige ideer.
 

Brillerne er fremstillet i Japan og Danmark. Denne blanding af tradition og avanceret teknologi sikrer en konstant strøm af kreative ideer. 

Et godt valg, hvis du vil have nogle af de lækreste briller i Odense.

https://eof7.com

Munic logo
Munic - briller der indrammer din personlighed

Munic rammer din personlighed ind med innovativt design, harmoniske former og materialer af høj kvalitet. Resultaterne er moderne og tidløse briller, der understreger din personlighed uden at overskygge den.

Stilen fra Munic er afslappet, aldrig stresset og aldrig for ekstravagant. Samtidig er deres design unikt, stilfuldt og en fryd for æstetikeren.

www.municeyewear.com

Götti logo
Munic - Briller med harmoniske proportioner

Med harmoniske proportioner og den sofistikerede moderne teknologi giver Götti dig fuld effekt af både tidløs design og smart funktionalitet. Sortimentet dyrker enkelhed i sin smukkeste form, så du kan udtrykke dine individuelle karakterer.

Götti-briller kombinerer det højeste niveau af raffineret design, traditionelt håndværk og teknisk innovation. Et umiskendeligt udtryk af selvsikker stil og kvalitet fra  Schweiz.

Monoqool logo
Monoqool - 3D-printede briller i Odense

Er du træt af tunge briller, der ikke passer til dit ansigt? Hos Monoqool kan du få holdbare 3D-printede briller i lette materialer – lavet helt uden lodning eller skruer.

Kollektionen fra Monoqool er den perfekte kombination af mode og banebrydende teknologi kombineret med intelligent og behageligt design. Der er masser af designs, som kan supplere din stil og opfylde dit ønske om en personlig stil.

monoqool.com

Lindberg briller i Odense

Med briller fra LINDBERG fortæller du verden, at du har en anden måde at tænke på – at du har en connoisseurs værdsættelse af enestående design og materialer af høj kvalitet. Hver brille fra LINDBERG er en erklæring om æstetik, teknisk innovation og upåklageligt håndværk.

lindberg.com

Orgreen logo_Briller i Odense
Ørgreen

Ørgreen er dansk design, når det er bedst, og æstetikken er funderet i tidløs minimalisme og legende nytænkning. Og altid med kompromisløs kvalitet og komfort i højsæde.

Ørgreen designer high-end briller og solbriller i eksklusive materialer som titanium. Brillerne udvikles i Danmark og håndlaves i Japan af specialiserede fagmænd, med mange års ekspertise inden for deres felt. 

www.ørgreen-kbh.dk

Dior logo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

dior hj billede1
gucci-logo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

celine-logo
celine site img

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Book en synsprøve

Optiker i Odense - Stine Andersen
Optiker - Allan Christiansen

Stig
billede på vej

Bestil en tid til en synsprøve, så tager vi os god tid til dig.