BRILLEGLAS

Hos os kan du få brilleglas fra ZEISS. Det betyder, at vi kan skræddersy briller præcist til dine synsbehov.

Briller til alle dine behov

ZEISS DriveSafe

DriveSafe

Med DriveSafe-glas fra ZEISS kan du blive mere sikker i trafikken.

Oplever du at blive blændet af modkørende biler i mørke eller tusmørke? Med DriveSafe brilleglas fra ZEISS kan du trygt sætte dig bag rettet, selv på en mørk regnvejsaften. Brilleglasset er designet til bilkørsel og hjælper dig med at se bedre i mørke eller under besværlige vejrforhold. Samtidig beskytter glasset dine øjne mod blænding og gør det lettere for dig at skifte fokus hurtigt og ofte.

ZEISS enkeltstyrkeglas zoom

Enkeltstyrkeglas

Det mest udbredte brilleglas

Enkeltstyrkeglas har samme styrke i hele glasset og er for dig, som er nærsynet eller langsynet. Glassene hjælper dig med at se perfekt på nært hold, eller når du betragter noget på afstand. Glassene tilpasses dine specifikke behov og optimeres, så der opnås et godt syn selv i periferien af glasset. Samtidig er glassene tynde og æstetisk flotte for brugeren.

ZEISS Progressive glas

Progressive glas

Et jævnt, perfekt syn

Progressive glas er individuelt tilpassede, så de giver dig perfekt skarphed på alle afstande. Progressive glas har styrke for nær-, mellem- og afstandszonen i et og samme glas med glidende overgang. Styrken ændres jævnt oppefra og nedad og går fra afstands- til nærsyn.

ZEISS skærmbriller

Office Lenses

Til kontor- og computerarbejde

Kontorarbejde kan være hårdt for dine øjne. Men med Office Lenses fra ZEISS kan du bedre koncentrere dig om dit arbejde, fordi dine øjne ikke bliver så trætte.

Solbriller

Solbrilleglas

​Moderigtig UV-beskyttele

Med solbrilleglas fra ZEISS får du 100% UV-beskyttelse og ekstremt klarsyn, når du er i solen. Dine solbriller kan være ensfarvede, gradueret farvede eller have spejlglas, og du også få glas, som skifter farvestyrke afhængigt af belysningen. Solbrilleglassene kan tilmed være polariserede, så de forhindrer solens lysreflekser og spejlinger fra våde vejbaner, vandoverflader eller metaloverflader. 

Digital Lenses - digitale brilleglas

Digital Lenses

Briller til en digital livsstil

Du kan få brilleglas, som er tilpasset til din digitale livsstil. Glassene gør, at du ser din smartphone, tablet eller dit TV på en helt ny måde. Samtidig undgår du digital øjenstress. Digitale glas gør det muligt for øjnene at fokusere hurtigt og behageligt takket være en specielt optimeret nærzone.

Fuld UV-beskyttelse i alle ZEISS-glas

Alle almindelige brilleglas fra ZEISS har UV-beskyttelse på samme niveau som de bedste solbriller.

Pige med briller får smurt solcreme på kunderne
ZEISS iScription

ZEISS i.Scription-brilleglas

Brilleglas med i.Scription-teknologi fra ZEISS brugertilpasses individuelt ned til mindste detalje og passer derfor perfekt til dine øjne.

Til brilleglas med ZEISS i.Scription-teknologi kortlægges brugerens helt egen øjenprofil objektivt ved hjælp af et særligt computerstyret målesystem: ZEISS i.Profilerplus. Denne profil kan integreres i glasdesignet og i produktionen af brilleglasset.

Book en synsprøve

Optiker i Odense - Stine Andersen
Optiker - Allan Christiansen

Stig
billede på vej

Bestil en tid til en synsprøve, så tager vi os god tid til dig.