Afbetaling

Sådan virker det

I sammenarbejde med Resurs Bank giver vi dig mulighed for at betale, som det passer dig. Vi tilbyder en række forskellige betalingsmuligheder, og du vælger den, der passer dig bedst, inden du skal betale første gang.

Du kan også vælge at betale din regning indenfor 30-60 dage uden omkostninger. Det betyder, at der altid går mindst en måned, før du skal betale første gang.

I forbindelse med dit køb, opretter vi en konto i dit navn, som du kan handle med igen og igen. Informer butikkens personale næste gang du ønsker at handle på konto, og få de samme fleksible betalingsalternativer hvergang. Medbring NemID / MitID når du ønsker at handle.

Simpel ansøgning

Du ansøger nemt og hurtigt via din smartphone – send en sms til 1980. Herefter udfylder du ansøgningen og modtager straks svar.

  • For 6 måneders rentefri delbetaling: Sms RB IOGN6 og lån op til 30.000 kr.
  • For 12 måneders rentefri delbetaling: Sms RB IOGN12 og lån op til 30.000 kr.
  • For 24 måneders rentefri delbetaling: Sms RB IOGN24 og lån op til 30.000 kr.

Lidt mere frihed

Tabellerne nedenfor viser eksempler på, hvordan du kan foretage en delbetaling, og hvad det koster.

Der er 14 dages fortrydelsesret på finansiering.

Kontakt Brillebaren ApS

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Finder du ikke nok informationer her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.

Ring til os på telefon (+45) 66 15 69 67 eller send en mail til info@brillebaren.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 66 15 69 67
info@brillebaren.dk