OM OS

OPTIKER I ODENSE


OPTIKER I ROSENGÅRDCENTRET

Vores butik ligger i gul gade i Rosengårdcentret, så dit besøg altid kan kombineres med en shoppetur

 

Selvstændig optiker

Brillebaren er en selvstændig optiker i Odense, og vi vælger selv vores leverandører af brillestel, brilleglas, kontaktlinser med videre. Det betyder, at vi kan sammensætte de produkter, som passer både til din personlige stil og dine individuelle synsbehov. Vi sætter en ære i at gøre en synlig og mærkbar forskel for vores kunder, derfor tager vi os tid til dig, så du få det, som du har brug for. Derudover leverer vi sikkerhedsbriller og skærmbriller via samarbejdsaftaler med Dansk Erhvervs Optik. Læs mere om erhvervsbriller på danskerhvervsoptik.dk og lav en aftale allerede i dag.

Stine Andersen

Optiker / Indehaver

Stine overtog butikken Januar 2020

Hun har arbejdet som optiker siden 2007.

Stine er udlært i Thiele Odense jan 2007. Kort tid efter flyttede hun til Spanien og arbejdede i en dansk optiker til 2009. Efter vendte hun hjem til Thiele Nyborg og var til 2011. 

August 2011 åbnede hun Normann Optik som lå på Skibhusvej. I 2015 ville hun have noget større, så hun solgte butikken og kørte Fyn rundt som kørende optiker indtil hun kunne overtage Nytsyn / AC optik af Allan i januar 2020.

Allan Christiansen

Optiker

Allan, den tidligere indehaver af AC Optik, som nu er Brillebaren, åbnede butikken i 1986

Har arbejdet som optiker siden 1977

Allan er i butikken hver mandag


Jeppe Grønning

Optikerelev

Jeppe har været i lære som optiker siden sommeren 2021.

Et kæmpe scoop for Brillebaren at få tilknyttet Jeppe, som, udover at være fagligt dygtig, også er formand for optikernes studenterråd, og dermed har fingeren på pulsen med alt, hvad der rører sig inden for optikerfaget. 

Jeppe billede

Christian Heiden Nielsen

Optikerelev

Christian har været i lære som optiker siden sommeren 2021.

Tidligere professionel golfspiller, der har kastet sig over optikerfaget med samme intensitet som et drive på 300 meter. Medbringer al den nyeste viden fra optikeruddannelsen, og kan helt sikkert komme med den bedste optiske løsning til dine øjne, uanset hvad dine ønsker måtte være.

 

 

Åbningstider

Man-Fre: 10:00-19:00

Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 10:00-17:00

Book en synsprøve

Optiker i Odense - Stine Andersen
Optiker - Allan Christiansen

Stig
billede på vej

Bestil en tid til en synsprøve, så tager vi os god tid til dig.