KONTAKTLINSER

Har du brug for linser?

Kontaktlinser kan være et perfekt supplement til dine briller eller  fungere som den primære løsning på dine synsproblemer.

Lad os få en snak om dine synsbehov og muligheder for at bruge linser. For eksempel endagslinser, månedslinser, dagslinser, natlinser eller kontaktlinser til børn.

Natlinser

Drømmer du om at se klart uden brug af linser og briller? Med natlinser kan din drøm gå i opfyldelse. Natlinser er formstabile kontaktlinser designet til dig, der er nærsynet.

Natlinser bruges kun om natten, hvor de nænsomt omformer det yderste lag af hornhinden. Når du vågner, fjernes linsen, og du ser klart resten af dagen. Natlinser kan reducere udviklingen af nærsynethed og kan bruges af børn helt ned til 6 år.

Barn med natlinser

Linsetyper

Endagslinser

Endagslinsen tager du typisk på om morgenen og af om aftenen og skal dermed hverken renses eller genbruges. Endagslinsen fås både med enkeltstyrke, flerstyrke og til bygningsfejl.

Månedslinser

Månedslinser med enkeltstyrke, flerstyrke og til bygningsfejl. Hvis en standardlinse ikke passer til dine synsbehov, er der muligt at tilpasse en månedslinse, så den passer præcist til dine behov.

Døgnlinser

Som navnet afslører, kan døgnlinser bruges døgnet rundt. De er fremstillet af silikone-hydrogel, som er det materiale, der giver den bedste iltforsyning til øjet gennem linsen. Det gode intforsyning er også grunden til, at man kan sove med døgnlinser. Der er forskel på, hvor mange døgn, du kan bruge den samme linse. Dette kan vi rådgive dig om.

Book en synsprøve

Optiker i Odense - Stine Andersen
Optiker - Allan Christiansen

Stig
billede på vej

Bestil en tid til en synsprøve, så tager vi os god tid til dig.