EuroEyes – Øjenkirurgi

EuroEyes

Efter at have brugt læsebriller i flere år, blev Michael Laudrup behandlet for alderssyn hos EuroEyes

Med EuroEyes kan du helt smide behovet for briller. Brillebaren laver nemlig for- og efterundersøgelser for operationer.

Forløbet lyder som følgende

  • Samtale hos Brillebaren om egnethed
  • Forundersøgelser hos EuroEyes
  • Operation
  • 2-3 Efterkontroller hos BrilleBaren

Hvem er EuroEyes

EuroEyes International Eye Clinics er en privatejet øjenklinikgruppe med 28 klinikker i hhv. Danmark, Tyskland og Kina.

EuroEyes er grundlagt i 1993 af danskfødte Dr. med. Jørn Slot Jørgensen i Hamborg, der fortsat er øjenklinikgruppens hovedsæde. Jørn Slot Jørgensen er koncerndirektør, øjenkirurg og daglig leder i Tyskland, og samtidig en af de mest efterspurgte øjenspecialister og pionerer inden for branchen. Dr. Jørgensen er flere år i træk kåret som verdensmester i implantation af Zeiss’ trifokallinser, og EuroEyes’ øjenklinikker har flere gange vundet ”Bedst i test” for service og rådgivning i Tyskland.

Sammen med øjenkirurg Dr. Lars Jannik Boberg-Ans, der er EuroEyes’ danske chefkirurg, udvider Jørn Slot Jørgensen i 1997 til Danmark. I 2013 åbner EuroEyes sin første klinik i Kina.

Kontakt Brillebaren ApS

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Finder du ikke nok informationer her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.

Ring til os på telefon (+45) 66 15 69 67 eller send en mail til info@brillebaren.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 66 15 69 67
info@brillebaren.dk