Brands

Vi har dine næste briller.

Kom og besøg os, hvis du vil inspireres af den nyeste brillemode. Vi har nøje udlagt vores briller og solbriller på baggrund af høj kvalitet og gennemførte designs.

Du skal være tilfreds med dine nye briller. Derfor står vi altid klar med professionel vejledning, så du får drømmebrillen med hjem. Du kan selvfølgelig låne brillestel med hjem og prøve dem af, før du træffer en beslutning.

Tom Ford Brille
Tom Ford logo
Tom Ford er en Amerikansk Fashion Designer og filmskaber. Han lancerede sit luksusbrand i 2006, efter han tidligere havde været kreativ direktør hos Gucci og Yves Saint Laurent.
Entourage of 7 - Briller med karakter
Entourage of 7 logo
Entourage of 7 laver luksusbriller med inspiration fra Los Angelos  en multikulturel smeltedigel i konstant forandring. Med denne by som inspirationskilde tvinger designerene sig til altid at holde øjne og sind åbne for nye og modige ideer.
 

Brillerne er fremstillet i Japan og Danmark. Denne blanding af tradition og avanceret teknologi sikrer en konstant strøm af kreative ideer.

https://eof7.com

Munic - briller der indrammer din personlighed
Munic logo

Munic rammer din personlighed ind med innovativt design, harmoniske former og materialer af høj kvalitet. Resultaterne er moderne og tidløse briller, der understreger din personlighed uden at overskygge den.

Stilen fra Munic er afslappet, aldrig stresset og aldrig for ekstravagant. Samtidig er deres design unikt, stilfuldt og en fryd for æstetikeren.

www.municeyewear.com

Munic - Briller med harmoniske proportioner
Götti logo

Med harmoniske proportioner og den sofistikerede moderne teknologi giver Götti dig fuld effekt af både tidløs design og smart funktionalitet. Sortimentet dyrker enkelhed i sin smukkeste form, så du kan udtrykke dine individuelle karakterer.

Götti-briller kombinerer det højeste niveau af raffineret design, traditionelt håndværk og teknisk innovation. Et umiskendeligt udtryk af selvsikker stil og kvalitet fra  Schweiz.

Monoqool - 3D-printede briller
Monoqool logo

Er du træt af tunge briller, der ikke passer til dit ansigt? Hos Monoqool kan du få holdbare 3D-printede briller i lette materialer – lavet helt uden lodning eller skruer.

Kollektionen fra Monoqool er den perfekte kombination af mode og banebrydende teknologi kombineret med intelligent og behageligt design. Der er masser af designs, som kan supplere din stil og opfylde dit ønske om en personlig stil.

monoqool.com

Lindberg briller
Lindberg logo

Med briller fra LINDBERG fortæller du verden, at du har en anden måde at tænke på  at du har en connoisseurs værdsættelse af enestående design og materialer af høj kvalitet. Hver brille fra LINDBERG er en erklæring om æstetik, teknisk innovation og upåklageligt håndværk.

lindberg.com

Ørgreen
Orgreen logo

Ørgreen er dansk design, når det er bedst, og æstetikken er funderet i tidløs minimalisme og legende nytænkning. Og altid med kompromisløs kvalitet og komfort i højsæde.

Ørgreen designer high-end briller og solbriller i eksklusive materialer som titanium. Brillerne udvikles i Danmark og håndlaves i Japan af specialiserede fagmænd med mange års ekspertise inden for deres felt.

www.ørgreen-kbh.dk

Book en synsprøve

Optiker i Odense - Stine Andersen
Optiker - Allan Christiansen

Bestil en tid til en synsprøve, så tager vi os god tid til dig.