Brilleglas

Vi forhanler både Zeiss og Hoya. Det betyder, at vi kan skræddersy briller præcist til dine synsbehov.

Briller til alle dine behov

DriveSafe

Med DriveSafe-glas fra ZEISS kan du blive mere sikker i trafikken.

Oplever du at blive blændet af modkørende biler i mørke eller tusmørke? Med DriveSafe brilleglas fra ZEISS kan du trygt sætte dig bag rettet, selv på en mørk regnvejsaften. Brilleglasset er designet til bilkørsel og hjælper dig med at se bedre i mørke eller under besværlige vejrforhold. Samtidig beskytter glasset dine øjne mod blænding og gør det lettere for dig at skifte fokus hurtigt og ofte.

Læs mere her

Enkeltstyrkeglas

Det mest udbredte brilleglas

Enkeltstyrkeglas har samme styrke i hele glasset og er for dig, som er nærsynet eller langsynet. Glassene hjælper dig med at se perfekt på nært hold, eller når du betragter noget på afstand. Glassene tilpasses dine specifikke behov og optimeres, så der opnås et godt syn selv i periferien af glasset. Samtidig er glassene tynde og æstetisk flotte for brugeren.

Læs mere her

Progressive glas

Et jævnt, perfekt syn

Progressive glas er individuelt tilpassede, så de giver dig perfekt skarphed på alle afstande. Progressive glas har styrke for nær-, mellem- og afstandszonen i et og samme glas med glidende overgang. Styrken ændres jævnt oppefra og nedad og går fra afstands- til nærsyn.

Læs mere her

Office Lenses

Til kontor- og computerarbejde

Kontorarbejde kan være hårdt for dine øjne. Men med Office Lenses fra ZEISS kan du bedre koncentrere dig om dit arbejde, fordi dine øjne ikke bliver så trætte.

Læs mere her

Solbrilleglas

Moderigtig UV-beskyttele

Med solbrilleglas fra ZEISS får du 100% UV-beskyttelse og ekstremt klarsyn, når du er i solen. Dine solbriller kan være ensfarvede, gradueret farvede eller have spejlglas, og du også få glas, som skifter farvestyrke afhængigt af belysningen. Solbrilleglassene kan tilmed være polariserede, så de forhindrer solens lysreflekser og spejlinger fra våde vejbaner, vandoverflader eller metaloverflader.

Læs mere her

Digital Lenses

Briller til en digital livsstil

Du kan få brilleglas, som er tilpasset til din digitale livsstil. Glassene gør, at du ser din smartphone, tablet eller dit TV på en helt ny måde. Samtidig undgår du digital øjenstress. Digitale glas gør det muligt for øjnene at fokusere hurtigt og behageligt takket være en specielt optimeret nærzone.

Læs mere her

Fuld UV-beskyttelse i alle ZEISS-glas

Alle almindelige brilleglas fra ZEISS har UV-beskyttelse på samme niveau som de bedste solbriller.

Læs mere her

ZEISS i.Scription-brilleglas

Brilleglas med i.Scription-teknologi fra ZEISS brugertilpasses individuelt ned til mindste detalje og passer derfor perfekt til dine øjne.

Til brilleglas med ZEISS i.Scription-teknologi kortlægges brugerens helt egen øjenprofil objektivt ved hjælp af et særligt computerstyret målesystem: ZEISS i.Profilerplus. Denne profil kan integreres i glasdesignet og i produktionen af brilleglasset.

Læs mere her

Kontakt Brillebaren ApS

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Finder du ikke nok informationer her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.

Ring til os på telefon (+45) 66 15 69 67 eller send en mail til info@brillebaren.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 66 15 69 67
info@brillebaren.dk